UUTISET

01.02.2015   Jälleen on vuosi kulunut ja on hyvä kerrata viime vuoden tapahtumia sekä pohtia hieman tulevaa. Kulunut vuosi tarjosi sekä minun että Voron elämään suuria muutoksia. Näistä ensimmäinen koettiin kesäkuussa kun laumaan liittyi musta pieni saksanpaimenkoiratyttö Tikki, virallisesti Fluss-Strand Black Kolibri. Tikin kanssa on tarkoitus tulevaisuudessa kilpailla ainakin suojelussa. Toistaiseksi tyttö vaikuttaa iloiselta ja touhukkaalta koiralta, joka tekee mielellään asioita satalasissa.

Voron kilpailu-ura sai viime kaudella mukavasti jatkoa kolmen kokeen verran. Heinäkuun lopussa lunastimme menolipun SPL:n suojelun SM-kisoihin ykköstuloksella Lieksassa. Syyskuussa olivatkin sitten vuorossa nämä kinkerit, joista lähdimme hakemaan sitä edelliskerrallakin tavoitteena ollutta tulosta. Tällä kertaa onnistuimme mielestäni omalla tasollamme jokaisella osa-alueella, lopputuloksena IP3 2. tulos ja 253 pistettä, osa-alueittain A91, B75, C87. Lokakuussa toteutui toinenkin tälle kaudelle asetettu tavoite kun osallistuimme molemmat ensimmäistä kertaa metsäjälkikokeeseen. Tuloksena hienosti JK1 1.tuloksella pistein 283, jälki 164, esineruutu 30 ja tottelevaisuus 89.

Viimeisin suuri muutos tämän lauman elämään saatiin vuoden lopussa kun muutimme Voron ja Tikin kanssa Lieksaan maatilan elämää viettämään. Yllättävän nopeasti kaupunkilaiskoirat ovat tähän elämäntyyliin tottuneet.

Kuluvalle vuodelle on varovaisesti asetettu tavoitteeksi Tikin BH-koe syksyllä. Voro on alustavasti laitettu eläkkeelle PK-puolelta, mutta mikäli Tikin treenaamiselta jää aikaa saatamme vielä kokeilla metsäjälkipuolella avointa luokkaa. Aika näyttää.

Index Muut koirat Omistaja Uutiset Linkit Galleria